Een omgeving met een compleet pallet voorzieningen

La Verna is op een steenworp afstand gelegen van de natuur met onder andere bossen en de kust met strand en duin. De stad Haarlem vervult een belangrijke regiofunctie en beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels, horeca, scholen, sportverenigingen en culturele activiteiten. Een heerlijke strandwandeling of gezellig een middag golfen? De omgeving van La Verna biedt veel verschillende recreatie mogelijkheden. Op steenworp afstand liggen de badplaatsen Bloemendaal en Zandvoort.

 

Rustig gelegen in het groen

Landgoed Alverna is gelegen in een zeer groen gebied. Aerdenhout en dorpskernen zoals Bloemendaal en Heemstede kenmerken zich vooral door een groene en rustige omgeving. Aan de randen van Aerdenhout liggen de bossen en duinen die leiden naar de prachtige stranden en de badplaatsen van Bloemendaal en Zandvoort. Dit natuurlijke gebied kent vele prachtige wandel- en fietsroutes waarbij de kans groot is om de herten, reeën en vossen te spotten.

Winkels & Horeca

La Verna is gelegen op ca. 650 m afstand van de winkels die voorzien in de dagelijkse behoefte. De stad Haarlem is op fietsafstand gelegen en omvat het volmaakte winkelaanbod waar makkelijk een volledige dag winkelend doorgebracht kan worden. De omgeving is voorzien van talrijke horecavoorzieningen voor iedere gelegenheid. Van gezellige cafés tot sterrestaurants met diverse horecaconcepten en keukens.